En god start

Er bambus børster noget for mig?

Plastiksyndere

Tandbørster produceres ofte i plast og er en stor belastning for miljøet verden rundt. Der begynder så småt at komme forskellige forbud i EU mod den miljøbelastende synder plastik; sugerør i plastik er netop blevet forbudt og måske bliver tandbørsten det næste, hvem ved? Dentalindustrien skal i hvert fald nok til at tænke mere innovativt. Men hvor er det heldigt at mange ildsjæle derude allerede kæmper for og ser et andet marked – udviklingen inde for tandbørster i bambus vokser stødt.

Indeholder reklame! Små Bisser har været så heldig at prøve 100% bæredygtige tandbørster fra BioBørsten den seneste tid. Jeg bruger til dagligt en el-tandbørste og jeg er meget glad for min el-tandbørste skal det siges. Bio Børsten har dog fået en fast plads i min rejsetaske. Mine børn har også haft fornøjelsen af at afprøve børsten, da Bio Børsten også fremstilles i en udgave til børn. Den mindste på 2 er for lille endnu, men den min datter på 4 har taget godt imod den og har en fast plads mellem alle tandbørsterne i vores lille bissehjem.

Bambus-børster er kommet for at blive

Bambus børster er en helt ny måde at tænke tandbørster på.  Børstehårene er af nylon, blandet med bambuskulfiber, hvilket er optimalt til bekæmpning af plak og mikroorganismer. Tandbørsten er 100% bæredygtig med et skaft i bæredygtigt produceret bambus.  Børsternehårene er fremstillet af nylon blandet med bambuskulfiber, hvilket farver børsterne sorte. Børstehårene sidder i spænd i en U-form, så der er ikke brugt lim. Bambuskulfiber bekæmper naturligt plak, mikroorganismer og dårlig ånde. Dog børster bambuskulfibrene ikke lige så godt som almindelige acrylbørster, derfor er det nu også muligt at købe bambusbørster med acrylbørster, hvilket jeg anbefaler. Jeg har ikke set bambusbørster til babyer, men mere til lidt ældre børn (3 år og opefter) Flere producenter har både en voksen og en børneudgave.

  • Find en bambus-børste med acrylbørster som passer til dit barns mund
  • Med en bambusbørste er du med til at nedsætte plastforbruget i din familie
  • Du kan bruge tandpasta efter dit ønske sammen med din bambusbørste (husk fluorid 1450 ppm)
  • Køb eventuelt et familiesæt – motivation til tandbørstning sammen som en familie

God weekend og god tandbørstning til jer derude

Carina, Små Bisser

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x