Tandbørstning på børn med Små Bisser og Pixizoo

Indeholder reklame for Pixizoo Magasin. 

Jeg faldt netop over et indlæg jeg skrev til til Magasinet Pixizoo sidste år. Dette indlæg har en speciel betydning for mig, for det var det som kickstartede min tro på, at jeg kunne formidle småbørnstandpleje til børnefamilier gennem de sociale medier.  Jeg kan godt lide at tænke på nye måder og formidle mit fag anderledes, det syntes jeg der var et behov for – det synes jeg stadig. 

Ud over at skrive indlægget havde jeg også den store fornøjelse af, at besøge Pixizoo’s hovedkontor i Århus. Formålet med besøget var at deltage i en live-video, til en snak om tandpleje på de små bisser samt anmeldelse af forskellige produkter til den første tandpleje og tandfrembrud. Tak for en hel fantastisk og professionel oplevelse hos teamet i Pixizoo. Der er link til videoen ved at trykke på facebook ikonet i bunden – og jeg kan godt love, at der kommer mange gode tips og tricks i den video. Der mangler bare lige en enkelt ting og det kan du finde ud af, hvis du læser videre herunder.

 

Hvor meget tandpasta skal jeg bruge på mit barn

Jeg kan sagtens se på mit eget arbejde og udpege, hvor jeg kunne have gået lidt mere i detaljer. I indlægget til Pixizoo skal det specificeres bedre, hvilken mængde tandpasta man skal bruge på sit barn. Derfor gennemgår jeg netop nu på profilen @smaabisser, hvilke mængder tandpasta med fluorid, der skal bruges på barnet 0-3 år, 3-6 år, 6-12 år samt 12 år og opefter.

I videoen kommer der gode spørgsmål undevejs fra de forældre som sidder og ser med live såsom:

– Er det farligt at mit barn får tandpasta ned i maven

– Hvordan kan jeg hjælpe mit barn, som har ondt ved tandfrembrud?

 

Så nævner jeg en sang, som kan synges for de helt små mens man børster. Syng den et par gange når i børster, så i får børstet alle tændernes flader:

Tandbørstesang

Efter besøget har jeg fået mere erfaring med at skrive. Min kamp for at formidle småbørnstandpleje bunder i, at alle bør have ret til tandpleje og det skal være mere tilgængeligt. Jeg brænder stadig for det jeg laver, og til juni debuterer jeg med min første faglige artikel samt en artikel på en anden stor social platform (det glæder jeg mig til at kunne dele med jer). Jeg ønsker selvfølgelig også inderligt, at alle jer som læser med derude synes det er relevant og hjælper jer i hverdagen. Du må meget gerne skrive en kommentar her nedenfor, hvis du synes jeg skal fortsætte med at skrive indlæg eller det jeg skriver måske ikke er relevant? Du har måske et forslag til indlæg om tandpleje på dit barn.

Du kan læse indlægget fra Pixizoo Magasin: Om at komme godt fra start med Små Bisser  her

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
NyhedsbrevSmå Bisser

Bliv en del af familien

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
YouTube
Instagram
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x